Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Kowalski bodek300 b Jan Maryjan Greg Greg Aleksandra Ilnicka ania szyc Piotr 3 K T v T (7476 niezalogowanych)
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
WujekJanek napisał:
Olaf, pojadę twoim tokiem rozumowania:

1. A w Polsce jak wieczorem wyjdziesz na ulicę, a nie jesteś tutejszy, to Cię nie dość że "zrobią" to i jeszcze "sklepią". To fakt, długo mieszkałem w takiej dzielnicy Warszawy, gdzie tak właśnie było.
2. A w Polsce matki mordują swoje dzieci. To fakt, głośna sprawa niejakiej Madzi.
3. A w Polsce chłopi wywożą do lasu stare pralki i topią małe kotki. To fakt, każdy zna takie przypadki.

To podsumujmy: Polska to kraj gdzie rolnicy zaśmiecają lasy i bestialsko mordują zwierzęta, matki zabijają swoje dzieci, a w stolicy kraju wyjście nocą na ulicę jest drastycznie niebezpieczne - rabunek i pobicie nieomal gwarantowane.

A poza tym nie wiem kto idzie na tę demonstrację a kto nie idzie, ale jest pierwsza w nocy i ja stanowczo idę spać.

Pozdrawiam wszystkich na forum.
piszesz cos aby tylko cos napisac,widzisz jak bys znal dobrze tych swoich kolegow z tych cywilizowanych krajow z bliskiego wschodu i azji to moze by Ci powiedzieli : ze tam napady (nawet z bronia w reku) to normalka, ze tam w wielu miejscach jak sie urodzi dziewczynka idzie do piachu bo maja zakodowane ,ze chlopczyk jest lepszy, popularna jest praktyka obrzezania dziewczynek(europejczycy tego nie robia),ktora przywiezli ze soba do europy,u nas wywoza do lasu smieci (tego ludzie tu nie robia,wiec zesoba tego nie przywiezlismy),a oni na pustynie............ mozna tak dlugo wymieniac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
ale ja tam nie jade,i nie popieram tego marszu.polacy moga byc nastempni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ale ciapate rowerów nie kradną w Stavangerze
a Polaki i owszem
bo ciapatem Allah zabrania kraść i nakazuje rękę złodziejowi urzezać
a w Polszy ksiądz mówi,że to nie grzech bogatemu zabrać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
jaki ksiadz gdzie
wez ty wyjmij rece z nocnika

ciapate tez kradna ,pija, pala , handluja wodka i chodza na dziwki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AlexanderSebastianBochyns)
Wiking
Jasta102 Wez sznur i sie na nim powies. Ciapatemu allah zabrania krasc ale kaze mordowac niewiernych i kazdego kto sie narzuca. Efekty widac we Francji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
WujekJanek napisał:
Olaf, pojadę twoim tokiem rozumowania:

3. A w Polsce chłopi wywożą do lasu stare pralki i topią małe kotki. To fakt, każdy zna takie przypadki.

To podsumujmy: Polska to kraj gdzie rolnicy zaśmiecają lasy i bestialsko mordują zwierzęta,
Pozdrawiam wszystkich na forum.

Skąd ty te fakty bierzesz, sporo nachodziłem się po Polskich lasach (może okolica cywilizowana i dlatego takich fantów w lesie nie widziałem)
Mam rodzinę na wsi i od co najmniej kilkunastu lat jeżdżą firmy zajmujące się zbiórką złomu, ich foltowym samochodem jest żuk

Nie wiem jak jest teraz po zmianie ustawy śmieciowej, ale wcześniej każdy musiał mieć podpisaną umowę z firmą wywożącą śmieci. jak nie to mandat/grzywna, a na wsi produkuję się tego mało bo ludzie tam są prawie samowystarczalni, plastik i butelki do kosza, reszta w piec..

śmieci do lasu to miastowi wywożą, góra kilkanaście metrów od drogi leżą, raz sam widziałem rano idąc na grzyby jak to gość elegancko ubrany wysiada z BMW X5 i wyrzuca reklamówki ze śmieciami..

No i co do kotków to w miastach popularne jest wsadzanie kota w rynnę i podpalanie mu ogona , lub wiązanie kotu do ogona jakiegoś żelastwa, takie hobby maczo z ortalionu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
IzaJaskula napisał:
Jestem za!!!!Wkoncu cos madrego nie dlugo wszyscy bedziemy wierzyc w allaha....

prosze o to kolejna blyskotliwa i jakze cenna wypowiedz zwolennika marszu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Czarek Panek
(Cezar43267)
Wiking
Paryż – rzekomy zamach terrorystyczny islamistów. Kolejna wyreżyserowana ściema w stylu Hollywoodu, syjonistycznych zbrodniarzy i ich mediów. Dla tych, którzy twierdzą, że fantazjuję, przypomnę chociażby poprzednie „zamachy”, jak ten w Bostonie, gdzie wszędzie rozrzucano sztuczną krew, a rzekomi ranni z pourywanymi kończynami byli aktorami z amputowanymi kończynami. Podobnie było z tzw. Sandy Hooks, gdzie również nikt naprawdę nie zginął.
to fragment z artykułu ,a po niżej cały artykuł
www.monitor-polski.pl/czemu-sluzy-parysk...a-psy-op/#more-10116
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Czarek Panek
(Cezar43267)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj